Stambeno poslovni objekat MML Bauinvest Beograd, ukupne površine oko 3.000 m², u neposrednoj blizini hrama Svetog Save, a koji se tačnije nalazi na uglu Dubljanske i Braničevske ulice na Vračaru, jedan je od zanimljivih poslova u čijoj realizaciji učestvuje i Zanatski centar Andrić.
Svaki stan u objektu je nezavisna jedinica i greje se i hladi zahvaljujući toplotnim pumpama Mitsubishi. Spoljne jedinice se nalaze na na terasama, namenski zamišljenim za njihovo pozicioniranje. Toplotne pumpe su snage od 8 do 23 kw u zavisnosti od veličine stana, a najveći je površine 270 kvadrata.
Posebno je predviđeno grejanje i hlađenje dva lokala u prizemlju, sa toplotnim pumpama za te površine (2x230m²).
Unutrašnje jedinice toplotnih pumpi su hidrotankovi sa integrisanim bojlerom za potrošnu toplu vodu. Sistem podnog grejanja Rehau vođen je termostatima a za hlađenje i brzo zagrevanje prostora su “zaduženi” fan coil uređaji. U kupatilima će se naći i sušači.
Kada su u pitanju lokali, predviđen je kasetni I kanalski toplovodni fan coil Aermec, a ubacivanje vazduha sa kanalskih fan coila se vrši preko difuzora u zoni spoljne stolarije. Unutrašnje jedinice hidrobox su bez bojlera za sanitarnu vodu.